Spillere fra Mors-Thy Håndbold udtaget til VM

Efter et veloverstået Scandinavien Open i Helsingborg i starten af måneden, er både Frederik Tilsted og Kasper Lindgren fra Mors-Thy Håndbold udtaget til det kommende U21-VM.

Slutrunden afvikles i Spanien om en uge.

De danske drenge kommer på en svær opgave ved U21-VM hvor Danmark er havnet i gruppe med Chile, Argentina, Norge, Tyskland, og Island.

– Vi er havnet i gruppe, der bliver en stor mundfuld for os, og hvor vi har stor respekt for vores kommende modstandere. Tyskland er altid en voldsom stærk nation, hvor de rent fysisk ligger i toppen. Island og Norge er også dygtige modstandere, men især sidstnævnte har vi spillet nogle gode kampe i mod og senest besejret nu her. Det kommer selvfølgelig også an på, hvordan de forskellige hold griber turneringen an og hvem, der står til rådighed. Argentina og Chile kender vi ikke særlig godt, fortæller  U21 landstræner Stefan Madsen og fortsætter:

– Vi vidste, at vi ikke kom på nogen nem opgave, da vi blev placeret i 5. seedningslag. Omvendt er vi glade for at være med, hvorfor vi nu skal til Spanien og vise vores værd.

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top