Sparekasser fusionerer: – Det giver god mening

Sparekassen Vendsyssel, der har flere filialer i Struer, Lemvig, i Thy og på Thyholm, fusionerer med Dronninglund Sparekasse.

Den finansielle sektor rammes i stigende grad af finansielle reguleringer og pålægges administrative opgaver, der bliver fortsat mere komplekse. Det stiller store krav til specialister og
et dyrt administrativt apparat.

– Derfor giver det rigtig god mening at sammenlægge to sparekasser, og på den måde undgå omkostninger til yderligere udvidelser af de administrative enheder, også selvom det er to sunde, solide og veldrevne sparekasser, der er tale om, skriver Sparekassen Vendsyssel i en pressemeddelelse.

Kunderne kommer som sådan ikke til at blive berørt af fusionen.

– Kunderne møder de medarbejdere de kender. Dem, de har tillid til, og dem de plejer at holde møder med. For medarbejderne vil hverdagen ligeledes ligne, den de har i dag, blot med den fordel, at de får adgang til støttefunktioner fra et større hovedsæde med en række ”veltrænede hjælperyttere”, der er klar til at støtte dem, oplyser Sparekassen Vendsyssel.

Aftalen om at fusionere er dog betinget af godkendelse i de to pengeinstitutters repræsentantskaber samt godkendelse af Finanstilsynet og konkurrencemyndighederne.

Forfatter

Related posts

Top