Sparekassen Thy forlænger aftale med Mors-Thy Håndbold

Allerede inden sæsonen er afsluttet har Sparekassen Thy indgået en ny toårig topsponsor-aftale med Mors-Thy Håndbold. Forlængelsen skal sikre ro til det sportslige arbejde.

– Vi vælger at genforhandle sponsoraftalen allerede nu, da vi så kan være med til at sikre ro omkring holdet. Alle er interesserede i, at Mors-Thy Håndbold forbliver i ligaen. Et godt kvalifikationsspil kræver fokus på det sportslige, og det kan Mors-Thy Håndbold have nu, fortæller marketingchef i Sparekassen Thy, Jakob Madsen.

Han understreger, at Mors-Thy Håndbold er et godt udstillingsvindue og fremhæver den store opbakning til holdet:

– Thy Hallen og Sparekassen Thy Arena|Mors er jo fyldt til bristepunktet til samtlige hjemmekampe. Det er noget af det, der bekræfter os i, at Mors-Thy Håndbold er en interessant samarbejdsparter, siger Jakob Madsen.

Salgschef i Mors-Thy Håndbold, Hans Peter Jarl Madsen glæder sig over forlængelsen:

– Vi havde håbet på en forlængelse, men at Sparekassen Thy lige napper to år mere og tager en god partner med i hånden gav kuldegysninger, fortæller han med henvisning til, at sparekassen har bragt en af sine egne samarbejdspartnere, Sparinvest, ind som ny sponsor:

– Det er så fantastisk at have en så stærk partner i ryggen, og vi er meget taknemmelige for, at både Sparekassen Thy og Sparinvest er med os på rejsen de næste to år, siger Hans Peter Jarl Madsen.

 

Forfatter

Related posts

Top