Sol og Strand styrker sit europæiske netværk

Interhome – det Schweiz-baserede selskab, der udlejer mere end 35.000 ferieboliger ud over hele Europa – og danske Sol og Strand Feriehusudlejning, der hvert år udlejer 6.500 private feriehuse langs Danmarks kyster til danske og udenlandske feriegæster, har indgået et strategisk samarbejde.

Som en del af samarbejdet vil de to selskaber hjælpe hinanden med at øge salget af ferier i de feriehuse, selskaberne lejer ud såvel i Danmark som i hele Europa.
Desuden vil de to selskaber tilbyde fordele til ejerne af de feriehuse, de to selskaber hver for sig lejer ud, lige som der også er fordele for selskabernes ansatte.

Samarbejdet starter nu.
Walther Jensen, der er ejerrådgiver og daglig kontakt til sommerhusejere i Thy og på Mors, siger:
-Samarbejdet med det store Interhome fra Schweiz er faktisk noget som rigtig mange af husejerne hos Sol og Strand har efterlyst. Mange af vores husejere bruger selv deres sommerhuse rigtig meget, men nogle gange er det også skønt at komme ud i Europa og se noget andet.

-Hos Sol of Strand har vi jo ingen krav til vores husejere om at de skal stille deres hus til rådighed 6 eller 8 uger i højsæsonen. Det benytter en del husejere sig af. Men der er også rigtig mange der godt vil udleje deres sommerhus dér hvor indtjeningen er størst.

-Jeg har selv været inde på Interhomes hjemmeside og man må da sige at udvalget er kæmpe stort, og med de store rabatter man opnår, også til meget attraktive priser.

Jörg Hermann, der er administrerende direktør (CEO) i Interhome, siger:
-Vi har ledt efter en partner på det danske marked, og jeg er meget glad for, at vi kan se frem til at samarbejde med Sol og Strand. Vi har kendt stifterne og ledelsen af Sol og Strand i mange år. Vi respekterer den historie, Sol og Strand har med sig, og hvordan vi kan se, at Sol og Strand som en fondsejet virksomhed bliver ved med at udvikle sig.

-Vi deler den samme passion for feriehusturismen, og kulturen i de to virksomheder er meget ens: Vi har et klart fokus på at skabe god service og gode oplevelser hos alle vores husejere, feriegæster og ansatte i de mange lande, hvor vi driver virksomhed.

-Og jeg er sikker på, at vi kan tilføre yderligere værdi til alle parter og begge selskaber med det samarbejde, vi bygger op nu, fordi vi er fokuseret på de samme stærke værdier, siger CEO Jörg Hermann, Interhome.

Per Dam, der er administrerende direktør (CEO) i Sol og Strand Feriehusudlejning, tilføjer:

-Sol og Strand er ejet af en fond, og vi er ikke til salg. Men vi er altid på udkig efter mulighederne for at udvikle vores forretning og forbedre vores position på markedet. Og med det strategiske samarbejde med Interhome har vi fundet et perfekt match.

-Interhome vil hjælpe os med at forøge vores salg af ferier i Danmark med deres internationale netværk og IT-platforme. Samtidigt vil vi på vores websites og platforme være med til at skabe salg på de 35.000 ferieboliger, som Interhome udlejer rundt omkring i Europa.

-Vi vil også kunne tilbyde yderligere fordele til sommerhusejere, der lejer deres sommerhus ud gennem Sol og Strand, og til vores medarbejdere. Både husejere og ansatte i Sol og Strand kan se frem til værdifulde rabatter på ophold i de ferieboliger i hele Europa, som Interhome lejer ud.

-Og allervigtigst så er vi gennem dialogen, der har ledt frem til samarbejdet, blevet bekræftet i, at Interhome og hele staben i Interhome deler de samme værdier som os i Sol og Strand. Derfor ser vi med stor glæde frem til samarbejde med Interhome og de nye muligheder, det giver os i Sol og Strand, siger CEO Per Dam, Sol og Strand Feriehusudlejning.

Forfatter
Top