Sol og Strand donerer en million til velgørende foreninger

Sol og Strand Feriehusudlejning i Klitmøller åbner fra nytår for lokale ansøgninger til ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning 2022”, som støtter små og store projekter i lokalområdet.

Det sker samtidig med, at Fonden Sol og Strand – der ejer Sol og Strand Feriehusudlejning – for andet år i træk netop har uddelt en million kroner til 10 humanitære organisationer i Danmark.

Således modtager ADHD-foreningen, Bedre Psykiatri, DGI, Skyggebørn, Børnesagens Fællesråd, Angstforeningen, Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, Læger Uden Grænser, Det Kærlige Måltid og Den Danske Hyderabad Fond i år hver 100.000 kroner fra Fonden Sol og Strand.

Det fortæller Sol og Strands lokale bureauchef og ejerrådgiver, Walther Jensen.

-Vi åbner nu for ansøgninger til ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning”, hvor vi hvert år uddeler en million kroner til lokale projekter langs Danmarks kyster, hvor vi hvert år udlejer 6.500 private sommerhuse og ferieboliger til danske og udenlandske feriegæster, siger Walther Jensen.

-Gennem den ”Lokale Håndsrækning” støtter vi hvert år tre lokale projekter, der er med til at løfte vores lokale destinationer, så både vores feriegæster, husejere og lokalsamfundet kan nyde dem. Derfor opfordrer jeg alle foreninger, der har en god ide eller er i gang med at udvikle lokalområderne gennem små eller store projekter, til at indsende en ansøgning om støtte gennem den ”Lokale Håndsrækning”, siger bureauchefen.

Ansøgning om støtte til lokale projekter gennem den ”Lokale Håndsrækning” skal ske inden 27. februar. Derefter er det ejerne af de sommerhuse og ferieboliger, Sol og Strand lejer ud, der afgør, hvilke tre lokale projekter, der får støtte. Til Klitmøller er der 50.000 kroner til rådighed.

Walther Jensen glæder sig over, at Sol og Strand gennem den ”Lokale Håndsrækning” og fondens donationer bidrager til at gøre en forskel både i lokalsamfundet og for mennesker, der har det svært.

-Jeg er ret stolt over at være en del af en virksomhed, der gerne vil give tilbage til lokalsamfundet. Det er jo en af fordelene ved at Sol og Strand er ejet af en dansk fond med velgørende formål, der hvert år deler ud af vores overskud, siger den lokale burechef og ejerrådgiver.

Forfatter
Top