Søren P. indstiller karrieren

Når Mors-Thy Håndbold i weekenden har færdigspillet pokalturneringens Final 4-stævne lægger målvogter Søren Pedersen samtidig harpiksen på hyldet.

Efter 16 år på højeste niveau indstiller han sin aktive karriere.

34-årige Søren Pedersen kan se tilbage på en lang og omfangsrig karriere der bl.a. har budt på to pokaltitler med Skjern Håndbold med hvem han også sikrede sig en bronzemedalje i den daværende EHF Cup.

– Jeg har forsøgt ikke at tænke for meget over det, der kommer til at gøre ondt og helt sikkert ikke bliver nemt på søndag. Men der er en tid for alting, og jeg har været privilegeret at have haft så mange år i sporten, og står nu overfor en god og meget spændende mulighed, som gør det lettere at sige farvel til håndboldbanen, udtaler Søren Pedersem, som har spillet i Mors-Thy Håndbold i syv år fordelt på tre omgange.

– For mig er Mors-Thy Håndbold et helt specielt sted. Det er en kultur, et fællesskab og en fællesfølelse for en hel egn, som på en af mange måder bindes sammen af noget så fantastisk som håndbold.

– Nu venter den sidste dans for mig efter mange år med det absolut fedeste job, jeg kunne forestille mig, og min store drøm er at slutte af på fornemmeste vis og med en titel sammen med Mors-Thy Håndbold, siger Søren Pedersen.

Søren Pedersen har indtil videre spillet 222 kampe for Mors-Thy Håndbold, hvor er han er noteret for at have scoret 19 mål. Desuden har han været en del af det danske A-landshold en håndfuld gange.

LÆS OGSÅ:

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top