Skypemøde om hjælp til erhvervslivet

Lemvig Kommune inviterer lokale erhvervsfolk til online-møde fredag den 3. april om hjælp til handels- og erhvervsvirksomheder under Corona-krisen.

– Fra politisk hold er vi klar over, at mange virksomheder er i en meget svær situation og kæmper for at få enderne til at mødes. Corona-krisen har lukket store dele af vores turisme- og detailbrancher ned. Men også små og store virksomheder i andre brancher er hårdt udfordrede, siger Erik Flyvholm, borgmester i Lemvig Kommune.

– Heldigvis er der mange muligheder for gratis hjælp og sparring til dig og din virksomhed. Lemvig Kommune vil hjælpe dig med at blive klogere på de muligheder, fortsætter han.

Fra centralt hold er regering og Folketing ved at igangsætte en række hjælpepakker. For virksomheder på Lemvig-egnen er der tilbud om gratis hjælp og sparring hos Jobcenter Lemvig, Startvækst Lemvig og Erhvervshus Midtjylland.

På mødet den 3. april gives der et overblik over hjælpepakker og afbødende foranstaltninger for virksomheder i forbindelse med Coronakrisen. Pakkerne er i en indledende fase og tingene ændrer sig hurtigt.

Der bliver svaret bedst muligt på overordnede spørgsmål ud fra den aktuelle viden. Der bliver guidet hen til, hvor informationerne løbende bliver opdateret.

Tidspunkt: Fredag den 3. april kl. 10-11.

Sted: Skype (link til møde fremsendes ved mødetilmelding)

Tilmelding: https://startvaekst-lemvig.nemtilmeld.dk/3/

 

 

Forfatter

Related posts

Top