Skaldyr på japansk: Sushi-stjerne besøger Mors

Den 18. april er der mulighed for en eksklusiv oplevelse ud over det sædvanlige, når Danmarks førende sushikok Mads Battefeld besøger Mors.

I forbindelse med den store østersfinale arrangeres der nemlig i samarbejde med Danmarks Skaldyrshovedstad en Master Class, hvor Mads Battefeld vil udfolde mulighederne med østers og skaldyr i det japanske køkken. Det skriver Danmarks Skaldyrshovedstad på sin hjemmeside.

Mads Battefeld er udlært som sushikok i Japan og har en dyb forståelse for denne fantastiske madkultur. Tidligere har han arbejdet som souschef på Henne Kirkeby Kro.

I dag ejer og driver Mads Battefeld den mest velbesøgte og mest velanskrevne sushi restaurant i København, Sushi Anaba.

– Restauranten er den eneste af sin kaliber og stil i Danmark, og det tætteste man kommer på en autentisk japansk oplevelse, lyder det fra Danmarks Skaldyrshovedstad.

Til Master Class’en, som afvikles på Nordic Food College, vil Mads Battefeld demonstrere og undervise i hvordan man tilbereder (3-4) sushiretter med østers og andre råvarer og ingredienser fra Limfjordens skatkammer, som man nyder hen ad vejen.

Der er plads til 10 personer ved hver sin station. Der er desuden storskærm med endnu bedre mulighed for at følge med. Det koster 995 kroner at være. Tilmelding skal ske ved at sende en mail til  mks@morsoe.dk.

Forfatter
Top