Sidste chance: Hjælp lokale foreninger med at vinde 100.000 kroner

Både Midtmors Sportsforening og Club 5000 fra Thyholm har mulighed for at sikre sig en plads i finalen, når Danskernes Idrætspris uddeles i starten af det nye år. Begge foreninger har altså fortsat chancen for at vinde 100.000 kroner, præcis som FC Thy Piger gjorde det for nogle år siden.

Men for at overhovedet at komme i finalen skal der samles nok stemmer ind. Og har du endnu ikke afgivet din stemme, så kan du lige nå det. Afstemningen slutter nemlig først i morgen.

I Midtmors Sport var det det nye tiltag, Midtmors Parasport, der gjorde udsalget for dommmerpanelet. Det nye tiltag blev etableret på foranledning af forældre, der efterlyste et idrætstilbud til deres bevægelseshandicappede børn. Den efterspørgsel imødekom foreningen, og det resulterede i, at der nu er 8 børn tilmeldt. Træneren er uddannet fysioterapeut og har været gymnastiktræner i mange år. Der bliver lagt vægt på leg, motorik, bevægelse, boldspil m.m., og forældrene får dannet et vigtigt netværk.

Club 5000 er et gratis tilbud til unge under Thyholm Løbeklub for at styrke deres sundhed og forebygge fedme. To dage om ugen går de unge og deres forældre i gruppen nogle kilometer. Hver kilometer giver et point til den, der deltager, og når hele gruppen når 5000 km, er der en gevinst fx en tur i svømmehallen.

Du kan stemme på danskernesidrætspris.dk. De tre kandidater , der får flest stemmer på landsplan ryger videre til finalen.

Foto: Thyholm Løbeklub

Forfatter

Related posts

Top