Servisto modtager Børsens Gazellepris for 4. år i træk

For virksomheder landet over er beskeden om, at de har vundet en Børsen Gazelle, noget ganske særligt. Men i Thisted hos virksomheden SERVISTO er armene ekstra højt oppe. Her kan de nemlig præsentere hele 4 af slagsen.

”Det er stort for alle virksomheder at modtage en Gazellepris, men at opnå det for 4. år i træk er helt unikt og meget sjældent – Vi ser det som et kæmpe skulderklap og anerkendelse, og jeg er superstolt af mine dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere” – udtaler Direktør Simon Bagger Mølgaard.

Servisto lever af at udleje og sælge produkter indenfor Digital Signage, i daglig tale; digitale storskærme. ” Vores kunder har stor fokus på digitalisering og det oplever vi også gør sig gældende i marketingsøjemed.” Derover er Servisto en succes, fordi vi leverer et godt produkt til en skarp pris, samtidig med vi har enorm fokus på brugervenlighed og kundeservice” – udtaler Brandmanager Line Holm.

Det er knap 10 år siden Servisto blev stiftet, og som Gazellerne antyder, har især de seneste år har været travle; ”tingene er taget til med raketfart. Vi har oplevet en imponerende vækst i kundetilgang, omsætning og antal medarbejdere” – ”Nogle af årsagerne til vores succes er vedholdenhed, vindermentalitet og fællesskab. Hvilket også er nøgleordene i en dagligdag i vores team. Vi efterstræber altid at yde en ekstra indsats, for at kunden skal føle sig imødekommet og for at opretholde vores høje serviceniveau. Vi løser i fællesskab de udfordringer der opstår, hos os er der nemlig kort vej mellem beslutning og handling” – Udtaler Simon Bagger

Servisto er lokalforankret i Thy, men leverer produkter og services i hele landet, med enkelte afstikkere til Tyskland og Sverige. ” Et marked vi håber at udbygge ” Det er en spændende rejse vi er på, og vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer” slutter Simon Bagger Mølgaard.

Forfatter
Top