Sensationen udeblev: Mors-Thy Håndbold taber i Aalborg

Mors-Thy Håndbold tabte onsdag aften anden kamp i træk.

På udebane i Gigantium blev Mors-Thy Håndbold besejret af de regerende Danmarksmestre; Aalborg Håndbold.

Aalborg vandt kampen 27-25.

De to hold fulgtes ellers ad gennem hele første halvleg, hvor de to mandskaber skiftedes til at tage små føringer. Det var dog hjemmeholdet der efter de første 30 minutter var stærkest, og kunne gå til pause foran med med 16-15.

I modsætning til kampen mod Skanderborg forleden, formåede Mors-Thy Håndbold at holde trit med Aalborg-holdet i anden halvleg. Efter at have været bagud både 22-18 og 23-19, kom Mors-Thy Håndbold 11 minutter igen tilbage i opgøret og skabte balance i kampen ved stillingen 23-23. I sidste ende var det dog hjemmeholdet der trak sig sejrrigt ud af opgøret.

Nederlaget betyder at Mors-Thy Håndbold fortsat ligger på 8. pladsen med et forspring på 2 point ned til SønderjydskE.

Dermed bliver næste runde mere end almindeligt spændende. De to hold mødes nemlig i et direkte opgør i Sparekassen Thy Arena Mors lørdag den 21. marts.

Der resterer yderligere to kampe i grundspillet for Mors-Thy Håndbold:

Lørdag den 21: marts: Mors-Thy Håndbold vs. SønderjyskE (Sparekassen Thy Arena Mors)
Onsdag den 25. marts: Lemvig-Thyborøn Håndbold vs. Mors-Thy Håndbold (Lemvig Idræts- og Kulturcenter)