Scoring efter tid blev afgørende

Det blev til pointdeling i kampen mellem HF Mors og Herning fH i 1. division for U15-drenge da de to hold i weekenden spillede 20-20.

Kampen var i øvrigt en direkte duel om puljens 1. plads, og takket være en friskastscoring efter tid snuppede HF Mors 1. pladsen.

Inden dagens kamp var begge hold sikret en plads i 1. division A efter jul, og med begge hold på 15 point efter 9 spillerunder, var der lagt op til en direkte duel om puljens 1. plads i puljen.

– Der lå en stor motivation for os i at prøve at få puljens 1. plads. Det ville være et flot punktum på et stærkt efterår. Vi vidste at et uafgjort resultat ville være nok, da vi havde vundet nede i Herning og dermed ville være bedre end Herning fH indbyrdes, indleder træner Rune Lanng og fortsætter:

– Vi aftalte inden kampen, at vi ville gå 100% efter sejren. Det kunne man desværre ikke se på kampens begyndelse. Vi manglede aggressivitet i forsvaret og manglede tempo i angrebsspillet. Derudover havde vi svært ved at få omsat vores chancer til scoringer, bag en dygtig keeper i Herning målet. Vi gik til pause bagud med 12-10. En lille opsang i omklædningsrummet så ikke ud til at hjælpe, da vi midt i 2. havleg kom bagud med 5 mål, fortæller Rune Lanng.

Men så kom vendepunktet:

– Forsvaret steppede op hvilket resulterede i gode redninger. Samtidig fik vi mere flow i angrebsspillet og vi arbejdede os lige så stille tilbage i kampen. Dog lignede det, at det kun skulle blive lige ved og næsten, da vi ikke fik afsluttet vores sidste angreb og måtte nøjes med et frikast efter tid. Det skulle dog vise sig, at blive nok. Frederik Bak fandt et lille hul i Herning-muren og hamrede bolden ind til slutresultatet 20-20 og en 1. plads i puljen.

Forfatter

Related posts

Top