Samarbejde vil skrue op for erhvervsvenligheden

Erhvervsvenligheden i Lemvig Kommune er ikke høj nok.

I 2017 blev Lemvig Kommune placeret som nr. 16 på listen over de mest erhvervsvenlige kommuner, men siden er det gået ned ad bakke. På Dansk Byggeri’s seneste opgørelse for 2019 er Lemvig Kommune faldet 30 placeringer.

Nu skal et nyt samarbejde med Dansk Byggeri øge den lokale erhvervsvenlighed.

– Møderne med Dansk Byggeri giver os mulighed for at blive klogere på, hvad vi som kommune kan gøre for at skabe gode rammer og vilkår for vores lokale virksomheder. Samtidig er det en god anledning til at fortælle lidt om, hvilke projekter og mål vi har i kommunen. Vi har en rigtig god dialog, siger borgmester i Lemvig Kommune Erik Flyvholm.

På det seneste møde mellem parterne blev der blandt andet talt om muligheden for at indgå en partnerskabsaftale, hvor man sammen arbejder for blandt andet at få endnu flere lokale unge til at interessere sig for erhvervsuddannelserne og sikre praktikpladser til de elever, der starter på en bygge- og anlægsuddannelse.

Dansk Byggeri og Lemvig Kommune har derudover aftalt, at kommunen i løbet af i år skal invitere de lokale bygge- og anlægsvirksomheder til et møde. Her kan kommunen præsentere sine kommende anlægsprojekter, og der er mulighed for at tale om forskellige udbudsformer og andet, der har både kommunens og virksomhedernes interesse.

Forfatter

Related posts

Top