Rolighedsskolen har ansat ny skoleleder

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Lise Lybæk som den nye skoleleder på Rolighedsskolen.

Lise Lybæk har tidligere været viceskoleleder på Toftegårdsskolen i Jerslev, inden hun blev leder af Klokkerholm Skole, begge beliggende i Brønderslev Kommune. Hun afløser dermed Per Overgaard, der tidligere på året blev udpeget som Thisted Kommunes nye skolechef.

– Jeg glæder mig til at komme til en spændende og veldrevet skole med en god kultur, udtaler Lise Lybæk, som ikke lader sig afskrække af pendlerturen fra Nørresundby til Thisted.

Lise Lybæk. Foto: Thisted Kommune

– Det vigtigste for mig er, at være på en god skole og have et spændende job, så betyder det ikke så meget at man skal køre efter jobbet. Og man kan sige, jeg har oplevet hele Nordjylland; jeg er født i Himmerland, har arbejdet ti år i Vendsyssel og nu er jeg klar til at starte i Thy, slutter Lise Lybæk, der starter i sit nye job på Rolighedsskolen tirsdag den 23. april.

Foto: Rolighedsskolen

Forfatter

Related posts

Top