Rokade i S: Tore Müller er ny gruppeformand

Tore Müller er blevet valgt som ny gruppeformand for Socialdemokratiets gruppe i kommunalbestyrelsen på Mors.

Udskiftningen sker som konsekvens af, at den nu tidligere formand Jakob Kortbæk for nyligt er begyndt som studerende til socialrådgiver på Via University College i Aarhus. Partiet har siden valget i 2017 været vidende om, at han i løbet af valgperioden ville påbegynde dette studie.

Jakob Kortbæk.

Han beskrives som en en ihærdig og arbejdsom gruppeformand, og det har ikke ubetinget været en let beslutning for ham, at bede om en afløser på posten som gruppeformand.

– Jeg har nydt arbejdet som gruppeformand, og er enormt glad for at have fået vist tilliden og dermed fået erfaring med dette aspekt af det politiske liv. Men jeg bliver samtidig nødt til at prioritere min tid skarpt ift. at kunne løfte både politik og studiet på en, for mig, ordentlig og hensigtsmæssig måde. Derfor glæder det mig, at partiet har været indforstået med min situation, og at vi i fællesskab har kunnet løse denne udfordring nemt og smertefrit, udtaler Jakob Kortbæk.

Tore Müller indtræder således fra dags dato som gruppens formand, mens John Christiansen forbliver på posten som gruppens næstformand.

Forfatter

Related posts

Top