Restauranter vil have forlænget hjælpepakker

Der er brug for en kompensation frem til slutningen af februar til de erhverv, der må forblive lukket som følge af de forlængede restriktioner.

Sådan lyder meldingen fra Horesta, der repræsenterer hotel-, bar- og restaurationsbranchen.

Meldingen kommer, efter at regeringen onsdag aften oplyste på et pressemøde, at de nuværende restriktioner og nedlukninger for at inddæmme smitten med coronavirus forlænges. Det betyder, at restriktionerne – såsom nedlukning af indkøbscentre, restauranter og liberale erhverv – gælder til og med søndag 7. februar.

På onsdagens pressemøde sagde fungerende finansminister Morten Bødskov (S), at hjælpepakker til lønmodtagere og virksomheder vil fortsætte som følge af, at restriktionerne forlænges. Hos Horesta ser man gerne, at hjælpepakkerne varer længere end restriktionerne.

– Det er kun rimeligt, at virksomhederne sikres afgørende støtte, som dækker bredere og kommer ud med det samme. Og ikke mindst rækker længere ud i fremtiden, så virksomhederne får bedre mulighed for at planlægge den kommende tid, siger Kirsten Munch, der er politisk direktør i Horesta.

/ritzau/

LÆS OGSÅ:

Hotelejer hæver 6400 kroner over hver dag: – Uretfærdigt!

 

Forfatter
Tags

Related posts

Top