Regionsrådsformand på lytteturné

Med opstart i marts tager regionsrådsformand i Region Nordjylland Ulla Astman på besøg i de 11 nordjyske kommuner. Her skal hun mødes med borgere, i praktik på regionale institutioner samt mødes med de lokale borgmestre. Formålet er at blive klogere på, hvad der rører sig, og hvad borgerne går og tænker på.

– Som regionsrådsformand er det vigtigt, at jeg er klædt på til at tale Nordjyllands sag i forhold til de mange regionale planer samt sundhedsaftaler. Det bliver jeg bedst ved at være ude og møde lokalbefolkningen og lytte til dem. Lytte til deres tanker, ønsker og prioriteringer. Ikke holde høring eller drøfte konkrete planer – men lytte, siger regionsrådsformand Ulla Astman.

– Jeg tror, at min tur rundt i regionen, vil give mig vigtige input til de kommende politiske debatter med bl.a. regeringen. Men det kræver selvfølgelige, at borgerne vil komme og snakke med mig, så hermed en opfordring til at fylde min kalender, når jeg er på tur, siger Ulla Astman.

Book et møde
https://rn.dk/lyttemøder kan man se planen for, hvornår Ulla Astman er i de enkelte kommuner, og hvor hun skal i praktik. Her fremgår det også, hvordan man som borger, patientforening eller andet kan booke et møde med regionsrådsformanden.

Oversigt over regionsrådsformandens åbne kontortider.

Foto: Region Nordjylland

Forfatter

Related posts

Top