Regional Madkultur Thy-Mors indbyder alle til Mad- og høstmarked

Lørdag den 17. september byder foreningen Regional Madkultur Thy-Mors velkommen til stort Mad- og Høstmarked på Morsø Landbrugsskole udenfor Nykøbing.

Det kommer til at dufte af høst, nyoptrukne grøntsager, bål og grillede pølser, når 12 producenter tager årets høst med til Mad- og høstmarked lørdag den 17. september fra 10-15.

Landbrugsskolen på Mors danner rammen, og der vil samtidig være åben skole, hvor man kan komme rundt og se det hele. Der er løbende rundvisning på Landbrugsskolen og skolens gård Tyregården. Man er også velkommen til selv at gå rundt og se på hønsene, køerne og klappe gederne mm. Husk praktisk fodtøj.

Der vil være en række boder, hvor man kan købe lækre råvarer og produkter og der kan købes retter med lokale råvarer. Følgende deltager:

– Nees Bryghus
– Staunstrup Destilleri
– Thy Cider
– Bonbonmuseum 2.0
– Event4U
– Gaard Bageriet
– Morsø Oliemølle
– Damgårds Gårdbutik
– Frilandsgrønt
– Grøn Thy
– Thy Øko Bær
– Thy Øko Is

I tombolaen kan man vinde spændende gaver doneret af Regional Madkultur Thy-Mors’ virksomhedsmedlemmer, så der kan man være heldig at få lokale øl, kogebøger, restaurantbesøg og meget mere med hjem under armen.

Ved foreningens egen bod kan man høre mere om foreningens arbejde, de kommende aktiviteter samt tegne privat medlemskab.

Det er ganske gratis at komme ind på Mad- og høstmarkedet, og der vil være rig mulighed for at få lokale grøntsager og produkter med hjem og få sig en lækker lokal frokost og eventuelt overskud går ubeskåret til foreningen.

Samme dag som Mad- og høstmarkedet afvikler Nordic Food College og løbeklubben Pinen & Plagen motionsløbet Nordic Food Run med forskellige distancer med udgangspunkt i Landbrugsskolen.

• Vi håber, at mange thyboer, morsingboer og sallingboer har lyst til at komme og møde vores lokale producenter. På Mad- og høstmarkedet vil vi vise alt det frem, som vores medlemmer arbejder med, siger Carsten Fomsgaard fra Morsø Oliemølle, som sammen med en arbejdsgruppe står i spidsen for Mad- og høstmarkedet.

Forfatter
Top