Redoffice Konpap overtager Kaffeklar

Rigtig mange virksomheder anvender eller efterspørger professionelle kaffeløsninger, og det har fået Redoffice Konpap A/S i Thisted til at udvide med en ny afdeling efter at have overtaget selskabet Kaffeklar Drikkesystemer i Thisted.

Udover professionelle kaffeløsninger, leverer Kaffeklar også professionelle drikkevandsløsninger.

– Vi har gennem længere tid haft en konstruktiv dialog med Kaffeklar’s ejer Jens-Peter Gøttrup om en sammenlægning af de to virksomheder, fortæller CEO Klaus Sørensen, Redoffice Konpap A/S.

Jens-Peter Gøttrup startede Kaffeklar tilbage i 2012 med reparation af kaffeautomater som hovedområde og siden da, er forretningen vokset med salg til hele det nordlige samt midt- og vestjyske område.

– Jeg står med samme udfordring som alle andre iværksættere, når man skal tage næste step og udvikle og investere massivt i udviklingen af virksomheden. For at kunne vokse yderligere, skulle jeg enten finde en stærk partner eller gå i banken. Her valgte vi at få en stærk partner med en velfungerende organisation, og der er Redoffice Konpap i den grad, siger Jens-Peter Gøttrup.

Kaffeklar styrker sortimentet
Klaus Sørensen fortæller, at overtagelsen af Kaffeklar er med til styrke sortimentet hos Redoffice Konpap A/S.

– Vi har helt klart haft et hul i vores sortiment, når det gælder professionelle kaffeløsninger til kunderne inkl. maskinløsninger. Ofte har vi solgt kaffen, men ikke maskinen til kunden. Nu kan vi levere hele løsningen, fortæller Klaus Sørensen.

Jens-Peter Gøttrup, bliver leder af den nye afdeling i Redoffice Konpap.

– Med overtagelen af Kaffeklar og styrkelsen af vores organisation med Jens-Peter som afdelingsleder, forener vi synergier og specialviden under samme tag til et spændende forretningsområde for Redoffice Konpap, siger Klaus Sørensen.

Overtagelsen finder sted den 1. januar 2021.

Forfatter

Related posts

Top