PWA World Cup til Klitmøller

Klitmøller kommer senere på året endnu en gang til at danne rammerne om et stop af PWA World Cup Touren i Wave Performance. Touren rammer Nordvestjylland den 17.-23. september 2019.

– Vi er utroligt glade for, at det allerede er lykkedes Friends of Cold Hawaii at få PWA World Cup’en tilbage til Klitmøller, siger Rasmus Fejerskov fra Friends of Cold Hawaii.

Han er et af medlemmerne i en helt ny bestyrelse, der er i fuld gang med at “genopfinde” foreningen.

– Vores fokus bliver at lave vandsportsevents på hele Cold Hawaii kysten, noget som vi også har fået støtte til fra Landdistriktsmidlerne. PWA World Cup’en er første arrangement, vi går om bord i. Det er et arrangement, vi kender og hvor arrangørerne af touren kender Cold Hawaii. Det giver os en rolig opstart af foreningens fremtidige aktiviteter, slår Rasmus Fejerskov fast.

Mindre budget og mere lokal involvering
De tidligere PWA-arrangementer i Klitmøller har været særdeles omfangsrige, og dermed også budgetmæssigt tunge.

– Uden at sætte tal på endnu, bliver budgettet langt mindre end ved tidligere lignende arrangementer. Dels er der en række ting, vi prioriterer anderledes og dels vil vi involvere lokale og udefrakommende samarbejdspartnere for at holde omkostningerne nede på et fornuftigt niveau, siger Rasmus Fejerskov.

Foto: Carter, PWA 2015 Cold Hawaii

Forfatter

Related posts

Top