Premier Is fylder 90 år

I starten af oktober kan Premier Is fejre sin 90-års fødselsdag. I den anledning inviterer Hele Danmarks Ismejeri til fødselsdagsfest på Store Torv i Thisted lørdag den 7. oktober, hvor ismagerne samtidig vil servere islagkage til alle fremmødte.
Den 9. oktober 1933 – for 90 år siden – skabte Sigurd Laurids Sørensen fundamentet til det, vi i dag kender som Premier Is. Siden da er der løbet ubegribelige mængder fløde gennem ismejeriet, og i dag er Premier Is Danmarks største på sit område.
”Selvom der er gået 90 år, er der mange ting, der stadig består. For godt nok er Premier Is bygget på stolte traditioner, men modet til at skille sig ud og evnen til at forudsige trends og tendenser har ikke forandret sig. Det er en arv, vi værner om og er særligt stolte af,” siger Claus Dahlmann Larsen, administrerende direktør i Premier Is.
Byder på kæmpestor islagkage
I anledning af 90-års fødselsdagen vil Premier Is servere en stor islagkage formet som isbjørnen Nanok til alle fremmødte.
Fødselsdagsfesten finder sted lørdag den 7. oktober fra kl. 11-13 på Store Torv i hjertet af Thisted.
”Thisted har en helt særlig betydning for Premier Is, og derfor håber vi naturligvis, at så mange som muligt har lyst til at fejre 90-års fødselsdagen sammen med os. Fødselsdag fejres bedst med kage, og vi glæder os meget til at byde på Nanok-islagkage – intet mindre kan gøre det,” siger Claus Dahlmann Larsen.
Programmet for dagen
Kl. 11:00: Borgmester Niels Jørgen Pedersen byder velkommen
Kl. 11:15: Konkurrencer præsenteres
Kl. 11:20: Islagkagen serveres
Kl. 11:30: Nanok deler isbjørne ud, og der er mulighed for at lave kreating i butikken Kl. 12:45: Vinderne af konkurrencen offentliggøres
Kl. 13:00: Tak for i dag

Forfatter
Top