Planer på Havnen droppes

Siden Investorgruppen bag Steenbergs Hotel investerede i den markante bygning på Havnen 1, er der blevet arbejdet med flere scenarier for anvendelse og især været fokuseret på den attraktive beliggenhed ved havnefronten i Nykøbing.

I starten var det lejligheder i forskellige størrelser der var på tegnebrættet.
Det seneste halvandet år er der dog målrettet arbejdet med et hotelprojekt bestående af 32 værelser og en stor festsal med balkon mod havnefront.

I mellemtiden er projektet blevet markant dyrere end de første beregninger, ligesom renten ved finansiering er blevet en markant faktor, for gruppens beslutning om at realisere projektet.
Der er sideløbende afsøgt muligheden for at finde en stærk partner til at drifte et nyt projekt, da det set-up vi med i øjeblikket, ikke er stærkt nok til at sikre en optimal drift af en så markant investering. Denne proces er vi desværre ikke lykkedes med. Oveni alle disse realiteter ser vi tillige et anderledes og mere tåget billede af hvad fremtiden bringer, hvorfor vi har besluttet at droppe projektet for nu, skriver inverstorgruppen i en pressemeddelelse.

For øjeblikket er der ikke andre aktuelle planer med bygningen, det skal alt sammen gennemtænkes nøje ligesom man skal i dialog med kommunen for at drøfte andre anvendelsesmuligheder.

Forfatter
Top