Pinen og Plagen får støtte til etablering af et udendørs fitness område

Med støtte fra Morsø Kommune, Folkeoplysningsudvalgets udviklingspulje, Nordea fonden, liv i det lokale, DIF og DGI’s Foreningspulje samt Sparekassen Danmark, fonden Vendsyssel har løbeklubben Pinen og Plagen nu fået etableret et udendørs fitness område.

Bestyrelsen ser især frem til at Pinen og Plagen nu kan tilbyde udendørs fitness i tillæg til løbetræningen. Vi håber ligeledes der vil være en synergieffekt. Når helt nye personer benytter det udendørs fitnessområde, får de ligeledes mulighed for at stifte bekendtskab med løbeklubben Pinen og Plagen og får måske lyst til at gå- eller løbe med på et af holdene.

Vi vil være med til at skabe et aktivt lokalsamfund for alle borgere i alle aldre samt at efterkomme de eventuelle barrierer, der kan være forbundet med at træne. At skabe et udendørs fitnessanlæg, der appellerer til alle, men vigtigst af alt, at kunne tiltrække de inaktive og få dem til at ændre deres livsstil til at være mere aktiv. Vi vil erindre alle på Mors om, at bevægelse og motion er sjovt. Det byder på socialt samvær, personligt velvære og giver overskud både fysisk og psykisk.

I Pinen og Plagen glæder formanden, Jann Søndergaard og de ca. 170 medlemmer sig over at kunne komme i gang med endnu mere træning i det fri – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

Der er officiel åbning søndag den 29. oktober 2023 kl. 11:00, hvor klubben er vært med grillpølser, øl og vand.

Forfatter
Top