Peter Nielsen om sin stammen: – Der er lys for enden af tunnelen

I aften er den 26-årige landmand fra Mors Peter Nielsen tilbage på skærmen.

Han blev kendt over hele landet, da han tilbage i februar medvirkede i en dokumentar på TV2 omhandlende de store udfordringer der følger med når man som Peter Nielsen stammer.

Peter Nielsen troede ellers, at han efter mange års frustration var blevet kureret for sit talehandicap. Efter blot fire dage på det første stemmekursus stillede Peter sig op på en mælkekasse og holdt en tale midt i Aarhus uden at stamme. Men Peter har ikke trænet nok.

Kan du huske PETER NIELSEN, der tog 14 sek om at sige "Jeg er stammer"? Vi har besøgt ham igen! Peter bøvler stadig med sin stammen – det bras vil bare ikke lige sådan gå væk. Men han tager kampen op og gør det altid med et smil, selvom han tit får "et rap over nalderne" som en af hans stammecoaches siger.Se "Jeg stammer stadig" på TV 2 torsdag kl. 20.30 (lige efter Tinka 😉 )

Slået op af Jesper Elming i Fredag den 6. december 2019

Peter Nielsen har stadig masser af problemer med sin stammen.

Han stammer stadig, så han må tilbage på kursus. Og nu giver han sig selv en kæmpe udfordring: Han vil speake foran 2.500 mennesker til traktortræk i Karby. Kan han gøre det uden at stamme?

Peter Nielsen var så sent som i september afsted på kursus i Oslo, og fortæller at det – trods alt – går fremad:

– Det går den rigtige vej kan jeg mærke, så der er lys for enden af tunnelen. Det kræver hårdt arbejde. Det er ikke bare lige et knips med fingrene.  Jeg skal bare huske min vejrtrækning og mine pauser.  Jeg skal især huske på det der står på det bælte vi har spændt om brystkassen: PAUSE – BREATHE – SPEAK- RELEASE.

Du kan se dokumetaren Jeg Stammer Stadig på TV2 i aften kl. 20.35.

LÆS OGSÅ:

Peter Nielsen: – En sten er faldet fra mit hjerte

Foto: Mikael Ib Hansen/TV 2

Forfatter

Related posts

Top