Overhaling gik galt: Rødmosset mand i 60’erne stak af

Hvad der kunne tyde på en form for hævnakt over at være blevet overhalet i trafikken resulterede lørdag eftermiddag i, at et mand efterfølgende stak af fra et efterfølgende færdselsuheld.

Ved 16.15-tiden overhalede en 56-årig mand fra Thy en forankørende bil på Aalborgvej cirka en kilometer før rundkørslen i Vesløs. Da begge biler havde passeret rundkørslen i retning mod Thisted blev den 56-årige overhalet af den bil, som han selv kort forinden havde overhalet. Bilen blev ført af mand, der senere blev beskrevet som en rødmosset mand i 60’erne.

Manden i den overhalende bil trak dog alt for tidligt ind foran den 56-årige, hvilket resulterede i at de to biler stødte sammen. Efterfølgende standsede begge biler, og de to mænd konfronterede hinanden. Da den 56-årige, so altså lavede den første overhaling, ringede til politiet sprang den anden mand ind i sin bil og kørte derfra.

– Jeg vil anbefale ham at ringe til politiet, så vi kan få sagen ud af verden, lyder opfordringen fra politikommissær ved lokalpolitiet i Thisted Jørgen Jensen.

Manden som stak af kørte i en Peugeot 408. Jørgen Jensen kunne i døgnrapporten dog hverken se hvilken farve eller nummerplade bilen havde.

Foto: Niclas Jessen

Forfatter
Top