Oplev Folkekons på heltborg Museum

Tirsdag 15. januar 2019 kl. 19.30 på Heltborg Museum er der igen mulighed for at opleve Folkekons.

Folkekons er Syddansk Musikkonservatoriums folkemusiklinje – landets eneste af sin slags – og musikstuderende herfra drager hvert år på vinterturné rundt i Danmark.

Folkemusikuddannelsen favner bredt, men har sin kerne i den danske folkemusik. I løbet af denne koncert vil Folkekons tage publikum på en helt speciel rejse, hvor bå-de det inderlige, det vilde og det medrivende vil blive udforsket. Gamle og nye toner, sange og danse blander sig i folkemusikken, som aldrig er gammel eller ung, aldrig lader sig eje, men er herreløs, tidløs og altid aktuel. Turnéens koncertprogram byder på et bredt og alsidigt udvalg af både nykomponeret og traditionel, nordisk folkemu-sik.

Når Folkekons drager på turné er det en sekstet, der rejser af sted. Besætningen i år er Jonas Lærke Clausen på violin og mandolin, Thea Valgren på tværfløjte, Martin Strange Lorenzen på klarinetter, Justine Hald Boesen på accordeon og vokal, Charlotte Ljungstrøm på klaver og vokal samt Frederik Mensink på kontrabas og på torader.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Spillestedet Thy.

Entré til koncerten er 150 kr. og for medlemmer af Thy Folkemusik 125 kr. Billetter kan bestilles på tlf. 5174 3305 (helst sms

Forfatter

Related posts

Top