Nytårskur i Vildmarken – tilført sund fornuft

Kan vi hjælpe hinanden og sammen blive klogere på at leve på en måde, der giver mere energi på livets bundlinje?

Det spørgsmål forsøger arrangørerne bag “Nytårskur i Vildmarken” at finde svar på, når der fredag aften inviteres til nytårskur ved Lodbjerg Fyr.

Det hele foregår i store tipitelte fra kl. 19, hvor der venter både bål og hyge samt tre indlæg der kaster lys på kost, motion, kosttilskud samt en lurende risikofaktor for vores sundhed.

Om indlæggene fortæller arrangørerne:

Vores vigtigste medicin
Kig forbi og få en bid af en ”uforpligtende kage” af viden og erfaring fra tre passionerede indlægsholdere. Joe Uldahl fra Puls Behandlerhus Thy fortæller om et langt liv med et nært afhængighedsforhold til en fysik i god form. Joe sætter kosten i centrum som vores vigtigste medicin og underbygger betydningen med en række personlige historier. Bevægelse er en følgesvend igennem livet som vi skal finde vores personlige version og opskrift på – vejene er mange og vi deler dem.

Kosten skal have lidt hjælp
Kosttilskud tager mange afskygninger og ligeså mange holdninger ligger bag. Et af de mest centrale elementer i vores kroppe er balancen imellem omega 3 og 6. Michael fra Zinzino kommer og fortæller om hemmeligheden bag netop vores oliebalancer og, hvorfor det er så svært at opretholde med den kost vi spiser.

Ydre risikofaktorer
Lige om lidt udrulles det nye 5 G netværk i Danmark som en af de første steder i verden. Det sker på et relativt udokumenteret grundlag i forhold til den sundhedsmæssige risiko. Samtidig er påvirkningen af biodiversiteten en risikofaktor som bekymrer mange. Allerede i dag lider flere og flere af overfølsomhed overfor elektromagnetisk stråling. Den lokale EHS forening kaster lys over bekymringerne og, hvordan vi undgår mest mulig påvirkning.

Forfatter

Related posts

Top