Nyt navn bliver første skridt i udviklingsplaner

Hanstholm Centret skifter i løbet af kort tid navn til Bytorvet.

Navneskiftet er første del af en udviklingsplan for centeret, som en arbejdsgruppe lige nu sidder og arbejder med. Arbejdsgruppen består af lokale ildsjæle  og repræsentanter for de handlende og Thy Detailforum.

Planen indeholder bl.a. en række nye tiltag, som allerede har fået nye lejere til at melde sig på banen.

– Der arbejdes på en lang række fronter, hvor vi sammen med ejerne af de enkelte lejemål, kigger ind i, hvordan vi kan skabe endnu mere liv på Bytorvet. Det er en langstrakt proces, men ejerne af de enkelte lejemål har vist sig særdeles lydhøre overfor vores ideer og input, siger Michael Sørensen, der er formand for Bytorvet.

I forhold til nye lejere arbejdes der med tre konkrete projekter. De endelige aftaler er dog endnu ikke helt på plads, og derfor er Michael Sørensen tilbageholdende med at fortælle mere på nuværende tidspunkt.

– Det tager tid at åbne op og er ikke noget, man lige gør på to uger. Lejemålene skal gøres klar og så videre, siger han og tilføjer:

– Men de passer fint ind i vores strategi med at skabe et sted, hvor vi har et stort udvalg af tilbud til kunderne og hvor der er interessant at komme og hele tiden sker noget nyt.

Arkivfoto: Google Maps

Forfatter

Related posts

Top