Nyt makkerpar overtager HTH i Thisted

HTH i Thisted har fået nye ejere i Allan Søe og Morten Andersen, der fremadrettet skal drive køkkenbutikken.

Allan Søe, der gennem de seneste to år også har drevet HTH i Skive, glæder sig blandt andet til at se det store samarbejdspotentiale udfolde sig mellem butikkerne.

– Vi kommer i høj grad til at samarbejde på tværs af butikkerne i Thisted og Skive om at sikre kunderne i Thy og på Mors en endnu bedre service end hidtil. Vores medarbejdere kan sparre med hinanden, og vi kommer til at skabe en synergi, så vi sammen kommer til at stå endnu stærkere, siger Allan Søe, medindehaver og direktør i HTH i Thisted og Skive.

– Jeg er selv fra Mors, og jeg ved, at vi har et rigtig godt og trofast kundegrundlag, og jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og møde kunderne i området, understreger han.

Morten Andersen har gennem de seneste seks år været erhvervschef i HTH i Thisted og har mange års erfaring med områdets erhvervskunder.

– Jeg har jo hele tiden arbejdet i butikken, som om det var min egen, så det er rigtig dejligt, at jeg nu også er blevet en del af ejerkredsen. Og jeg ser frem til fortsat at levere det samme høje serviceniveau til erhvervskunderne, som de kender mig for, siger Morten Andersen, medindehaver af HTH i Thisted.

Forfatter
Top