Nye ungdomsboliger på Mors er klar til indvielse 9. juni

Fredag den 9. juni er der indvielse af Tranholm – de nye ungdomsboliger i Nykøbing. Allerede nu er 45 af 57 boliger udlejet og alle er velkomne til indvielsen.
I april sidste år var der første spadestik, og nu er kollegiet med navnet Traneholm for alvor klar til at lette. Det bliver markeret med en officiel indvielse fredag den 9. juni kl. 16. Visionen bag byggeriet er at skabe en aktiv og prisvenlig ungdoms-bydel i tilknytning til de videregående uddannelses- og sportsinstitutioner.

– Vi håber, at rigtig mange vil møde op og være med til fejre den nye ungebydel på Mors. Det her er noget, som er med til at styrke Mors som et attraktivt sted at bo og studere. Byggeriet af de nye ungdomsboliger og hele processen omkring er en stærk holdindsats, som jeg er stolt af, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen.

Stadig muligt at reservere
Traneholm består 57 moderne boliger til unge på Tranevej i Nykøbing. 45 af disse er allerede reserveret. Så hvis man kender en, som mangler en studiebolig på Mors, så kan det måske være værd at komme og kigge nærmere til indvielsen. Der er selskabet Domea, som står for udlejningen af ungdomsboligerne, og som kan kontaktes af interesserede lejere.

Bygherren på projektet er Boligselskabet Nykøbing Mors, hvor Ansgar Nygaard er formand. – Jeg ser meget frem til at de studerende snart flytter ind og kollegiet bliver fuld af liv. Selvom byggeriet blev udfordret af corona, og et genudbud af totalentrerprisen, er jeg meget tilfreds med, at vi har holdt os godt indenfor tidsfristen, som var august 2023, fortæller Ansgar Nygaard.

Man kan blive skrevet op til en af ungdomsboliger ved at skrive sig op på ventelisten hos Domea, som man
finder via: https://www.lejeboligen.nu/Ansoger/Bolig-praesentation/11353609

Forfatter
Top