Ny Venstre-kandidat: – Vi skal bevare nogle gode arbejdspladser

Efter mange år i politik vil Mette Kærgaard Iversen også ind i kommunalpolitik.

Til det kommende valg i november stiller hun op for Venstre på Mors.

– Det er faktisk 5. gang, jeg bliver spurgt, om jeg vil stille op til kommunalpolitik. Jeg har ikke før nu syntes, at jeg har tiden i min hverdag til at kunne nå sådan en post – med 4 børn og et landbrug at passe, fortæller hun i en pressemeddelelse.

Men nu hvor børnene næsten er flyttet hjemmefra sagde hun ja, da borgmester Hans Ejner Bertelsen igen spurgte om hun ville stille op.

– Vi har her på Mors en god kommune. Jeg synes, det vil være spændende at være med til at videreudvikle og drive vores kommune. Jeg kan til dette arbejde bruge mine mange års erfaring indenfor landbrugspolitik, fortæller hun.

Mette Kærgaard Iversen sammen med borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) foran det gamle rådhus i Nykøbing.

Mette Kærgaard Iversen er 48 år og uddannet agronom i økonomi, jura og matematik. Til daglig er hun sammen med sin mand mælkeproducent på slægtsgården i Skallerup, som de overtog efter Mette Kærgaard Iversens forældre.

Politisk er hun næstformand i LandboThy, hvor hun er samtidig er den kvægansvarlige samt formand for LandboThys dyrevelfærdsgruppe. Desuden er hun repræsentantskabsmedlem i Arla samt sidder i Arlas ankeudvalg.

Hun er repræsentantskabsmedlem i Viking (kvægavlsforening, red)., og hun har tidligere været bestyrelsesmedlem i Landbrug og Fødevarer kvæg samt været bestyrelsesmedlem i RYK (Registrerings- og ydelseskontrol, red).

Kommunalpolitisk er det især virksomhederne og herunder også landbruget, der har hendes politiske interesse.

– Vi skal bevare nogle gode arbejdspladser, så der er noget arbejde at få for de unge mennesker, som faktisk gerne vender tilbage efter endt uddannelse. Da de har oplevet en god opvækst her på øen med gode skoler og gode fritidsaktiviteter.

Forfatter
Top