Ny direktør i spidsen for Destination Limfjorden

Rasmus Friis Sørensen, en erfaren og dygtig profil inden for turisme med indgående kendskab til det danske erhvervsfremmesystem, nu overtager roret som direktør for Destination Limfjorden.

Rasmus Friis Sørensen, 32 år, kommer fra en imponerende baggrund som Innovationschef hos Dansk Kyst og Naturturisme, hvor han har bidraget med sin ekspertise de seneste 7 år. Hans ansvar hos Destination Limfjorden vil indebære at fortsætte det igangværende arbejde med at synliggøre destinationen og i løbet af 2024 iværksætte implementeringen af den nye femårige strategi.

“Vi er utroligt stolte af at have tiltrukket en så kvalificeret og stærk profil som Rasmus Friis Sørensen. I de kommende år står vi over for strategisk betydningsfulde opgaver for destinationen, og vi er overbeviste om, at Rasmus er den rette person til at lede os gennem disse muligheder,” udtaler formand Peder Christian Kirkegaard.

Rasmus udgør et perfekt match med de eksisterende opgaver for direktøren hos Destination Limfjorden, samtidig med at han bringer nye perspektiver og initiativer til bordet. En central målsætning er at gøre Destination Limfjorden mere synlig hos erhvervslivet, og det er afgørende at sikre fortsat opbakning til Limfjordsbrandet blandt alle aktører.
Med Rasmus i spidsen for teamet hos Destination Limfjorden forventes arbejdet med at skabe fornyet engagement og udvikling at nå nye højder. Peder Christian Kirkegaard tilføjer: “Rasmus er den nøglefigur, der vil styrke vores position og samarbejde med aktører i Limfjordslandet.”

Rasmus Friis Sørensen ser frem til opgaven og udtaler: “Jeg glæder mig utrolig meget til at indtræde i rollen som direktør hos Destination Limfjorden. Vi skal ud på en rejse sammen, hvor vi gør destinationen endnu stærkere og mere markant i Limfjordslandet. Især ser jeg frem til de nye relationer og samarbejder med lokale interessenter i erhvervet og kommunerne. Hertil også at realisere synergier til de mange aktører landet over, der dagligt arbejder for at fremme turismens fortsatte vækst, også i Limfjorden”.

Forfatter
Top