Ny cheftræner hos Thisted FC

Thisted FC Elite præsenterede onsdag aften den nye træner for vores 2. divisionshold i form af den 53-årige Krzysztof Popczynski.

Krzysztof er en mand med stor fodboldmæssig erfaring bag sig, hvor han senest stod i spidsen for Kjellerup. Tilbage fra 2008 til 2013 var Krzysztof tilknyttet Aarhus Fremad, som også dengang lå i den danske 2. division. Dengang var Krzysztof medvirkende til at implementere en boldbesiddende og spillende spillestil i Aarhus Fremad – en spillestil de fortsat benytter sig af den dag i dag.

Dertil har Krzysztof også stor trænererfaring fra Færøerne, hvor han var cheftræner for en række hold fra 1998 til 2008, inden turen altså gik til Danmark og Aarhus Fremad.

Klubbens nye cheftræner har også en karriere som aktiv fodboldspiller bag sig, hvor han blandt andet var tilknyttet Esbjerg fB tilbage i 1997/1998-sæsonen.

Krzysztof Popczynski er født i Polen men dansk gift, hvorfor han i dag er bosiddende i Silkeborg. Krzysztof kommer til klubben med UEFAs A-licens i bagagen.

– Vi er glade for, at det endelig er på plads, og at vi kan præsentere vores nye cheftræner. Der var mange om buddet, men vi er overbeviste om, at vi har fundet den rigtige mand. De resultater han viste i Aarhus Fremad med afsæt i en seværdig spillestil, er noget vi tror på, at han kan viderebringe til Thisted FC, fortæller sportschef, Peter Bechmann.

Krzysztof Popczynski havde første træning med spillertruppen i dag, onsdag d. 13. juli. Han ser nu frem mod den kommende sæson, sammen med spillertruppen, der begynder d. 7. august, hvor netop hans tidligere klub Aarhus Fremad gæster Sparekassen Thy Arena.

Forfatter
Top