Ny app vil sammen med forældre hjælpe børn til bedre trivsel

Flere og flere børn kæmper med mistrivsel. Nu har to forældre i samarbejde med en række børnetrivselseksperter, udviklet en ny børnetrivselsapp til børn i alderen 3-12 år.

App’en er fyldt med trivselsværktøjer, som forældre kan bruge til at hjælpe deres børn til mere ro, højere selvværd og et stærkere indre fundament.

– Vi har alt for længe kun talt om, at mange børn mistrives. Skal vi vende udviklingen, må vi forældre sammen signalere, at der er behov for at sætte børnene først og handle. Appen er en konkret handlemulighed for forældre, hvor de med trivselsværktøjer kan styrke deres børns indre fundament. For sammen kan vi skabe de bedste forudsætninger for, at vores børn kan navigere bedst muligt i livets udfordringer og dermed mindske mistrivsel, siger Mia Kragh Sylvest og Majbritt Lyckhage, forældrene bag appen.

Cosmo Child som app’en hedder, er ikke kun for forældre der oplever aktuelle trivselsudfordringer med deres børn. Men også for forældre der generelt ønsker at styrke deres børns trivsel og forebygge fra en tidlig alder. Mange forældre oplever, at deres børn mistrives i den virkelighed, vi byder dem i dag.

Forfatter

Related posts

Top