Nu får hovedvejen ved Vejlerne klimavenlig asfalt

Vejdirektoratet har påbegyndt arbejdet med at lægge ny, klimavenlig asfalt på Rute 11/29 – nærmere bestemt på Bygholmvejlevej ved Vejlerne i Thy. Arbejdet forventes at stå på de næste 5 uger.

Først bliver den gamle belægning fræset af. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut påføres der striber. Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Strækningen, som skal have ny asfalt, ligger mellem krydset ved Gøttrupvej og Bygholm, hvor Vejlerne slutter mod vest. Arbejdet udføres i dagtimerne.

For at undgå kødannelse ved asfaltarbejdet spærres denne strækning for den østgående trafik, som ledes til omkørsel ad rute 569, Gl. Aalborgvej/Thistedvej. Den vestgående trafik bliver på rute 11/29, Bygholmvejlevej. Krydsende veje på den spærrede strækning kan benyttes, og Bygholmvejlevej kan krydses her.

Beboerkørsel på den spærrede strækning vil være tilladt. Dog bør det ske med agtpågivenhed.

– Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet vil medføre for vejens naboer og trafikanterne, oplyses det i en pressemeddelelse.

Dårligt vejr kan udsætte arbejdets afslutning.

Arkivfoto: Vejdirektoratet

Forfatter

Related posts

Top