Nok en runde med særlige Thy-gavekort

Thy i Balance-projektet er slet ikke slut endnu.

Således har Revision Limfjord skrevet sig ind i række af virksomheder, som støtter gavekort-projektet, der indtil videre i år har sikret butikkerne i Thy en omsætning på godt 1,6 millioner kroner – hvilket er mere end byer som Silkeborg, Horsens og Herning – tilsammen.

Selvom opbakningen blandt thyoberne er stor, at Thy endnu ikke helt tilbage på niveauet før coronakrisen. Mange steder mangler turisterne stadig, men heldigvis er der udsigt til, at de snart kommer tilbage

– Det er også baggrunden for, at vi bakker op omkring ”Thy i Balance”. Det er vigtigt, at vi har et handelsliv hele året rundt med et rigt udbud af varer og service, der kan være med til at sikre bosætning og kvalitet i Thyboernes hverdag, siger Adm. Direktør hos Revision Limfjord, Karen Mørkholt.

Fra onsdag den 26. maj sættes yderligere 200 stk. af de særlige gavekort til salg på Thisted By’s hjemmeside. Gavekortene koster 400 kroner, men har en værdi på 500 kroner. Differencen på i alt 20.000 kroner dækkes af Revision Limfjord.

LÆS OGSÅ:

Thyboerne ligger inde med gavekort for millioner

 

Forfatter

Related posts

Top