Nicolaj Spanggaard stopper i Mors-Thy Håndbold

Nicolaj Spanggaard stopper i Mors-Thy Håndbold, når hans kontrakt udløber til sommer. Den 27-årige højre back har været i klubben ad to omgange med en afstikker til Lemvig-Thyborøn Håndbold ind imellem, og nu venter næste step i Spanggaards håndboldkarriere.
– Jeg skiftede tilbage til Mors-Thy Håndbold med ambitionen om at få mere spilletid, større ansvar og om at slå igennem, og det synes jeg, at jeg har opnået. Mors-Thy Håndbold er en klub, der står mig nær, og det er fantastisk at være en del af denne sæson, som indtil videre har været historisk god, ligesom opbakningen til holdet og klubben har været enestående, siger Nicolaj Spanggaard.

– Når Nicolaj træder ud af døren til sommer, er det en holdspiller der takker af. Hans kompetencer går ofte under radaren, og han gør ikke opmærksom på sig selv men arbejder hårdt og laver meget få fejl. Nu har han valgt et nyt step i karrieren, og vi ønsker Nicolaj al mulig held og lykke, samtidig med at vi ser frem til at runde denne sæson af med, at Nicolaj spiller slutspil i den blå trøje.

Forfatter
Top