Næssundfærgen lancerer nyt drive-in oplevelseskoncept på fjorden

– Hvorfor ikke blot udnytte det, at vi er en bilfærge og så tage på tur ud på fjorden?

Det spørgsmål meldte sig for nyligt i bestyrelsen for Næssundfærgens Venner i forbindelse med den aktuelle corona-situation.

– Vi har grebet muligheden, og åbner nu for at familier i bil kan komme på 1 times udflugt langs fjorden i bilen og på dækket ved bilen, fortæller Henrik Olsen fra bestyrelsen i en pressemeddelelse.

– Der er god plads til 8 biler, der på forskellig vis kan få en udkigsplads til fjordlandskabet fra bilen, fortæller han.

Alle passagerer skal blive ved deres bil – eller på dækket, og samtidig holde afstand til de øvrige passagerer.

Henrik Olsen fortæller, at man med disse udflugtsture håber at se en del ældre passagerer, som under corona-nedlukningen har været isoleret længe:

– Tidligere har det været vanskelig at få din gamle mor og far med på en aftentur på færgen. Nu skal du blot have dem ud i en god varm bil, og så er de på tur. Mange ældre har været særligt ramt af nedlukningen i forbindelse med Corona-epidemien. Her er muligheden for at give dem en både sikker og helt særlig oplevelse med den nære familie, siger han.

3 test-ture
Næssundfærgen vil forsøge sig med tre ture samme aften 2. pinsedag. De 8 pladser på hver tur bliver solgt efter først til mølle-princippet.

Første tur går fra Mors kl. 18.30 og fra Thy-siden 5 min. senere. Her kan der bestilles et lækkert landgangsbrød så aftensmaden er i hus.

Anden tur går fra Mors kl. 20.00 og fra Thy-siden 5 min. senere. Det er aftenkaffetur med skøn kage fra Gaardbageriet.

Tredje tur går fra Mors kl. 21.30 og fra Thy-siden 5 min. senere. Her tilbydes en solnedgangstur med champagne og en lækker frugtskål.

Forplejning koster ekstra.

Tilmelding foregår i første omgang manuelt, enten via sms eller ved at ringe på 2830 3173, hvor man også kan stille nærmere spørgsmål.

– Allerede nu kan vi løfte sløret for, at der på Grundlovsdag bliver en særlig farsdags-version af aftenturen, med smagning af gode sager og hvor det er mor, der har taget rattet og styringen, fortæller Henrik Olsen uden at afsløre mere.

Forfatter

Related posts

Top