MTH på træningslejr i sydens sol

Mors-Thy Håndbold forbereder sig til sæsonen i håndboldligaen starter op igen med en træningslejr på den lille ferie-ø Porto Santo, der ligger nordøst for Madeira.

Træningslejren skal være med til at optimere styrke, løb og håndboldspil forud for de afgørende kampe, der venter Mors-Thy Håndbold i de kommende måneder.

Udover fæere træningskampe, styrketræninger og løb bliver der også tid til alternative aktiviteter, som fx. vandretur i bjergene, tennisturnering, beachvolley og golf.

– Det er dejligt at komme ud af de faste rammer, som det ville være, hvis vi trænede i hallen og i styrkecentret derhjemme. Vi har haft en del haltræninger, ligesom vi har lavet en masse håndbold-relateret træning, og derudover nogle sjove alternative ting, som både har været fysisk træning som også fungerer som social lim, fordi vi får set hinanden i forskellige situationer, som vi ikke oplever derhjemme, fortæller Kasper Lindgren.

Mors-Thy Håndbold spiller første kamp i det nye år fredag d. 1. februar på udebane mod TTH Holstebro.

Mors-Thy Håndbold ligger i øjeblikket på 12. pladsen i ligaen kun ét point foran både TMS Ringsted og Nordsjælland Håndbold der ligger hhv. lige over og lige under stregen.

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top