Morsom forestilling om frygt

Limfjordsteatret får besøg af ”Projekt Frygt” – en anmelderrost, humoristiske forestilling om noget så usjovt som frygt.

Det er ikke særlig instagram-venligt at være bange; det er derimod helt utroligt menneskeligt. Limfjordsteatret på Mors får 6. februar besøg af forestillingen ”Projekt Frygt”, der ifølge anmelderne er et hylemorsomt, satirisk og tankevækkende livtag med en af menneskets største og mest almindelige grundfølelser: frygten.
De to skuespillere på scenen, Lise Lauenblad og Marianne Søndergaard, har selv udviklet forestillingen sammen med instruktør Line Paulsen og resten af holdet – og inviterer på en mosaik af scener, sange og tekster, der drejer sig om frygt for alt fra krig og sygdomme til uønsket skægvækst, underforsikring og fyresedler. Listen af frygtfremkaldende emner er lang i en tid med Putin, pandemier, inflation, stigende energipriser og truende klimakatastrofe.

Alligevel er det lykkedes de to kvinder i deres blomstrede outfits med charme og humor at skabe en både morsom og tankevækkende forestilling.
En anmelder fra netmediet XQ28.dk giver fem stjerner og skriver ”Hvem skulle have troet, at en forestilling om frygt kunne være så underholdende og livgivende som tilfældet er her”. Dagbladet Informations anmelder kalder det ”en overraskende vedkommende forestilling – også for en almindeligvis ikkebange tilskuer”, mens netmediet iScene betegner komikken som både ”balstyrisk og underspillet” og ”skæg på et næsten urimeligt niveau”.

Eftermiddag med aftertalk
Forestillingen spiller to gange i løbet af tirsdag den 6. februar. Først kl. 13, hvor man efterfølgende kan samles til en ”aftertalk” med de to skuespillere i teatrets foyer. Dernæst en aftenforestilling kl. 19:30. Billetter kan bestilles på www.limfjordsteatret.dk.

Forfatter
Top