Morsø Landbrugsskole inviterer til Åbent Hus

Åbent Hus på Morsø Landbrugsskole

Lørdag d. 19. januar holder Morsø Landbrugsskole Åbent Hus. Her er alle interesserede velkomne til at lægge vejen forbi for at høre mere om de forskellige uddannelser, få en rundvisning på skolen og opleve studiemiljøet og det tætte fællesskab på nærmeste hold.

Fredag d. 1. marts er skæringsdatoen for landets grundskole- og efterskoleelevers valg af ungdomsuddannelse. Går man og drømmer om en uddannelse, hvor man kan få lov at arbejde med dyr og jordbrug, og hvor man kan blive en del af et nyt og helt unikt uddannelseskoncept på Nordic Food College, er det oplagt at lægge vejen forbi den lokale landbrugsskole til Åbent Hus, hvor man kan høre mere om de mange muligheder.

Foto: EUC Nordvest

– Vi glæder os til at få besøg af en masse unge mennesker og deres forældre, og jeg tør godt love, at skolen vil summe af liv og aktivitet under hele arrangementet. Der vil naturligvis være mulighed for, at man kan få en snak med vores undervisere og studievejledere, man kan besøge de forskellige arbejdende værksteder, komme en tur i stalden, hvor eleverne passer og fodrer dyrene, og man kan få en tur i traktoren eller i vores spritnye traktorsimulator, fortæller afdelingsleder Jonas Lundgren Bach Korsgaard fra Morsø Landbrugsskole.

Skolens elever står klar til at give en rundvisning på skolen, i stalden og i kostafdelingen, hvor man kan se, hvordan eleverne bor. Der er dermed rig mulighed for at få sig en snak med eleverne om, hvordan det er at være elev på landbrugsskolen, og hvordan de oplever dét at bo på skolen under deres uddannelse, ligesom man kan få et godt indblik i, hvad man arbejder med på uddannelserne til henholdsvis landmand, dyrepasser, gartner og anlægsgartner.

Nordic Food College
2019 er også året, hvor EUC Nordvests storstilede uddannelseskoncept, ’Nordic Food College’ for alvor får vinger. Ud over eleverne fra Morsø Landbrugsskole, kommer Nordic Food College til at huse eleverne fra maduddannelserne; gastronom, tjener, ernæringsassistent, gourmetslagter samt bager og konditor.

Den nye skole skal efter planen stå klar til overdragelse til juni. Der er således fuld tryk på byggeriet, og de besøgende til Åbent Hus kan dermed også få et indblik i, hvor langt man er nået i opførelsen af den nye helhedsskole.

Alle er velkomne lørdag d. 19. januar, fra kl. 10-14, på Morsø Landbrugsskole, Mosegårdsvej 10, Nykøbing Mors.

Forfatter

Related posts

Top