Morsø Gymnasium inviterer til gratis musical

Alle er inviteret til en aften med gys og uhygge den 21. og 22. januar på Morsø Gymnasium, når eleverne opfører musicalen Gys i blomsterbutikken.

Hvert andet år sætter Morsø Gymnasiums elever og lærere en stor musical op og byder både børn og voksne på Mors og fra Salling til at komme og opleve resultatet.

Eleverne har øvet intenst siden efteråret og er nu klar til at underholde publikum med skuespil, sang og musik i musicalen Gys i blomsterbutikken også kendt som Little Shop of Horrors.

Musicalen handler om den kedelige og kiksede unge mand Seymour. Han arbejder i en blomsterbutik sammen med den smukke pige Audrey, som han er vild med. Men hun kigger ikke til hans side. Blomsterbutikken har næsten ingen kunder, det går ret skidt med handlen, og de er lige ved at lukke.

Men så finder Seymour en spændende og eksotisk plante, og pludselig vender lykken for blomsterbutikken og Seymour, der bliver populær og ombejlet. Men der er et lille problem, for den nye plante er ikke vild med vand – den kan bedre lide blod…

Musicalen spiller to aftener. Billetter er gratis og kan bestilles på Morsø Gymnasium adm@morsoe-gym.dk eller
tlf. 977 222 88

Forfatter

Related posts

Top