Mors-Thy-profil udtaget til Danmarks brutto-trup til VM

Mors-Thy Håndbolds Mads Hoxer Hangaard har gjort det fremragende i denne sæson indtil videre. Og det har landstræner Nicolaj Jacobsen fået øje på.

Mads Hoxer Hangaard, der udfolder sig på højre back, er derfor blevet udtaget til Danmarks bruttotrup i forbindelse med VM i Egypten. Det betyder, at Mors-Thy-spilleren kan blive kald til Egypten, hvis det danske hold bliver ramt af skader eller coronavirus. Det skriver TV2 Sport.

Under normal omstændigheder, skal hvert deltagende land sende en komplet liste med 35 navne, som udgør bruttotruppen til slutrunden, til det internationale håndboldforbund (IHF), men på grund af hele coronasituationen kan det enkelte land i år rent undtagelsesvist ændre i bruttotruppen helt frem til dagen før første kamp.

Landstræner Nicolaj Jacobsen er allerede taget til Egypen med de 20 spillere, som er Danmarks udgvalgte. Bliver det nødvendigt undervejs i turneringen – fx på grund af skader eller corona – at skifte en af de 20 spillere ud, er det, at reserverne i den 35 mands store bruttotrup, som Mads Hoxer Hangaard altså er blevet en del af, kan komme i spil.

Danmark spiller sin første VM-kamp fredag mod Bahrain.

LÆS OGSÅ:

Hoxer rygtes til Aalborg Håndbold

 

Forfatter

Related posts

Top