Mors-Thy jagter revanche i Silkeborg

Når Mors-Thy Håndbold i aften spiller mod Bjerringsbro-Silkeborg er det anden gang i denne sæson at de to mandskaber tørner sammen.

Første opgør var i pokalturneringens 1/8-finale som Bjerringbro-Silkeborg vandt.

Derfor er Mors-Thy Håndbold da også opsat på revanche, omend de blåblusede må betegnes som undertippede. Det skal dog nævnes, at Mors-Thy Håndbold i sidste runde formåede at vinde over Skjern der i den kamp var klare favoritter.

Bjerringbro-Silkeborg ligger på 5. pladsen i ligaen mens Mors-Thy Håndbold ligger nr. 10.

For Mors-Thy’s Jens Dolberg Plougstrup bliver aftenens kamp lidt af en særpræget oplevelse. Han er nemlig udlejet fra netop Bjerringbro-Silkeborg som en del af aftalen om at Mads K. Andersen kunne skifte tidligere til Bjerringbro-Silkeborg end først aftalt.

– Jeg har spillet i Voel eller BSV hele mit liv og i dag bliver min første gang i Jysk Arena, hvor jeg spiller på udeholdet. Det bliver anderledes og meget specielt ikke at have Jysk Arenas hjemmepublikum i ryggen siger Dolberg morsthy.dk.

– Det bliver en svær kamp, hvor Bjerringbro-Silkeborg og Jysk Arena kommer med et stort tryk. Vi må igen tage rollen som klare underdogs på os, men vi vil gøre hvad vi kan, for at holde Bjerringbro-Silkeborg fra at lave alt for mange mål og lave den overraskelse, som vi alle håber på. Kan vi spille, som vi gjorde mod Skjern Håndbold, så har vi en chance – men det er nok de færreste, der regner med, at vi tager point med hjem i aften.

Der er kampstart i Silkeborg i aften kl. 19.

Jens Dolberg Plougstrup. Foto: Mors-Thy Håndbold

Arkivfoto: Morsthy.dk

Forfatter

Related posts

Top