Mors-Thy Håndbold vinder drama på hjemmebane

Det udviklede sig til en vaskeægte gyser, da Mors-Thy Håndbold i weekenden tog imod Ribe-Esbjerg i Primo Tours-ligaen.

Hjemmeholdet kom godt fra start med et stærkt forsvar, og takket være en særdeles godt spillende Rasmus Bech i målet, som gik til pausen med en redningsprocent på 50, kunne Mors-Thy håndbold notere sig at pauseføring på 14-10.

Hjemmeholdet udbyggede føringen i 2. halvlegs første fem minutter til 14-10.

Med 10 minutter igen var Mors-Thy Håndbold foran 19-15, men de vestjyske gæster havde ikke givet op endnu. Med tre minutter tilbage af kampen blev der udlignet til 20-20, og dermed var der lagt op til en dramatisk afslutning, som heldigvis fald ud til fordel for hjemmeholdet.

Mors-Thy Håndbold vandt kampen 22-21, og indtager nu 6. pladsen i ligaen.

Allerede imorgen aften skal Mors-Thy Håndbold igen i aktion. Denne gang på udebane mod Lemvig-Thyborøn Håndbold, som har tabt sine først 5 kampe og dermed indtager sidstepladsen. Kampen fløjtes i gang kl. 20.

I weekenden blev der trukket lod til kvartfinalerne i pokalturneringen. Mors-Thy Håndbold møder dette års tabere af pokalfinalen TTH Holstebro. Kampen skal spilles enten i Thisted eller Nykøbing den 10. eller 11. november.