Mors-Thy Håndbold siger farvel til Kristian Vukman

Kristian Vukman stopper i Mors-Thy Håndbold efter den igangværende sæson. Playmakeren kom til klubben for to år siden og brugte den første sæson på at komme tilbage efter sin anden korsbåndsskade. I denne sæson er det ikke blevet til så megen spilletid, som hverken Vukman eller Mors-Thy Håndbold havde håbet.
– Overordnet har det været godt, håndboldmæssigt ikke helt så godt, som jeg håbede på. Det har været en blanding af, at jeg ikke har grebet chancen, når jeg har fået den, og at jeg ikke har fået den tillid, som jeg er bedst under. Men personligt har det det været dejligt – jeg har været langt hjemmefra storbyen og har oplevet ro og en anden mentalitet her, og samtidigt har jeg fået nye og gode relationer både indenfor og udenfor håndboldbanen.

– Det har været sjovt at se, hvordan man gør tingene i en stor og professionel klub, og det har været en fornøjelse at spille i Thisted og i Nykøbing. Når vi har vundet, og der har været fuld gang i kedlerne – det er oplevelser, jeg aldrig kommer til at glemme, lyder det fra Kristian Vukman.

– Sammensætningen af en trup er et puslespil, hvor der skal være plads til alle brikker, og for udenforstående kan det være svært at forstå de omstændigheder, der gør, om man slår til eller ej, og om man får tillid nok eller ej. Havde Vukman ikke været så uheldig, at han blev skadet, da Mors-Thy Håndbold hentede ham, er jeg ret sikker på, at der havde været en større rolle til ham, som han var blevet tryg i og kunne præstere i. Vukman er en superfyr at have i en trup, og jeg er ikke et sekund i tvivl om hans kompetencer og vilje, men ind imellem gør omstændigheder, at det ikke bliver som ønsket. Vi kan kun ønske Vukman alt det bedste fremover, siger cheftræner Niels Agesen.

Forfatter
Top