Mors-Thy Håndbold jagter avancement mod bundbold

Med kun seks spillerunder tilbage af grundspillet, begynder det efterhånden at spidse til for Mors-Thy Håndbold i Primo Tours-ligaen.

Holdet ligger i øjeblikket lige under de placeringer der udløser en plads i slutspillet, men det kan der blive ændret på i Thy Hallen aften når Nordsjælland Håndbold kommer på besøg.

Med en sejr i aften stryger Mors-Thy Håndbold nemlig forbi SønderjydskE på 8. pladsen. De to hold ligger lige nu á point.

– Vi har bragt os selv i en situation, hvor de sidste seks kampe bliver en finale hver gang, siger fljøjspiller Jacob Hessellund til klubbens hjemmeside forud for aftenens kamp.

Men også aftenens modstander har noget at spille for. For ikke at blive isoleret helt i bunden kræver det nemlig to point på kontoen for Nordsjælland Håndbold der ligger sidst i tabellen med kun 7 point for 20 kampe.

– Nordsjælland Håndbold kommer med en mission, og det er at jagte os. Det bliver en spændende udfordring, og vi skal vise, at vi er favoritter i den kamp og kunne bevise overfor os selv, at hvis vi vil i det slutspil, så skal vi kunne magte opgaven og vinde sådan en kamp på hjemmebane.

Der er kampstart i Thy Hallen i aften kl. 19.30.

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top