Mors-Thy Håndbold henter talentfuld playmaker

Mors-Thy Håndbold har fra næste sæson sikret sig den 23-årige bagspiller Kristian Vukman, der i dag spiller for Team Sydhavsøerne i 1. division. Aftalen gælder i foreløbigt to år – dvs. frem til sommeren 2023.

– Vi har haft Kristian Vukman i kikkerten gennem længere tid, og vi er glade for at kunne præsentere ham i Mors-Thy Håndbold for de kommende to år, lyder det fra sportsdirektør i Mors-Thy Håndbold Henrik Hedegaard, der fortsætter:

– Vukman bliver af mange betegnet som et stort talent især på angrebsdelen. Han er en dygtig skytte med et stort udviklingspotentiale, som vi glæder os til at se i Mors-Thy Håndbold.

Selvom den kommende Mors-Thy-spiller lige nu er korsbåndsskadet har et grundigt tjek hos fysioterapeuterne gjort Henrik Hedegaard fortrøstningsfuld i forhold til at få en spildygtig playmaker klar til næste sæson.

For Kristian Vukman er skiftet til Mors-Thy Håndbold en mulighed for videreudvikling.

– Først og fremmest er Mors-Thy Håndbold en virkelig god mulighed for mig for at udvikle mig som håndboldspiller i et godt setup. Jeg synes, at Jonas Wille er en spændende træner, som har implementeret en fed spillestil, der vil passe godt til mig. Mit besøg i klubben var en god oplevelse – området er dejligt, jargonen er god, og jeg har mødt nogle gode mennesker. Og så må jeg sige, at jeg er smigret over, at Mors-Thy Håndbold har så megen tro på mig på trods af min korsbåndsskade – det betyder meget, siger Kristian Vukman.

Han glæder sig til at vise, hvad han kan.

– Jeg er i gang med genoptræning nu og forventer at komme stærkt tilbage efter min skade og håber selvfølgelig på, at jeg kan spille mig til en rolle på holdet. Jeg ser mig selv om en allrounder og en smart spiller, der kan bidrage med et godt skud, et godt samarbejde med stregen, og som er hurtig på fødderne, lyder det fra Kristian Vukman.

Mors-Thy Håndbold spiller i øvrigt årets sidste kamp i aften. Det er på udebane mod Ribe-Esbjerg.

Der er kampstart kl. 20.30

Forfatter

Related posts

Top