Moonjam lover musikmagi på Kirketorvet

Der er lagt op til en fest på Kirketorvet, når Moonjam gæster Nykøbing til gratis koncert i forbindelse med ByNight onsdag den 10. juli.

Moonjam hittede sidst i firserne og i halvfemserne. Brødrene Morten og Rasmus Kærså har holdt fast i Moonjam-konceptet. Gennem de seneste fem til seks år er det blevet til mere end 60 koncerter om året.

– Det er et rutineret og populært band, som spiller musik mange elsker og kender. Jeg er sikker på, at stemningen bliver i top på Kirketorvet, fortæller Michael Hansen, som er formand for Morsø Handelsstandsforening.

De har gjort sig bemærket ved især instrumentalnumre. Hovedparten af numrene har saxofonen i en karakteristisk og tydelig rolle. Morten Kærså har komponeret de fleste af gruppens melodier.

– Moonjam er et rigtigt godt liveband, som jeg er sikker på, der vil trække mange mennesker til byen. Og så er det så godt at se, når byen summer af liv og der bliver handlet i butikkerne i vores by, siger Ellen Philipsen Dahl, som formand for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget i Morsø Kommune.

Moonjam går på scenen både kl. 17 og kl. 19 på Kirketorvet i Nykøbing onsdag den 10. juli, hvor byen samtidig holder åbent til kl. 21.

Den resterende koncertrække på Kirketorvet ser således ud:

17. juli kl. 17.00-18.15 – Poul Krebs
24. juli kl. 17 og kl. 19 – Sko/Torp
31. juli kl. 17 og kl. 19 – Ib Grønbech
7. august kl. 17 og kl. 19 – Tuesday

Forfatter

Related posts

Top