Millioninvestering sikrer arbejdspladser

Cimbria i Thisted skal stå i spidsen for et stort internationalt it-projekt.

Projektet omfatter en stor millioninvestering fra koncernens amerikanske ejere AGCO og kommer på den korte bane til at betyde op til 12 ekstra arbejdspladser i Thy.

– Projektet skal optimere vores interne og eksterne processer og konsolidere os blandt de førende i branchen også på it-området, forklarer økonomidirektør Christian Andersen fra Cimbrias hovedsæde i Thisted.

Cimbira, som producerer udstyr og løsninger til håndtering af korn, frø og fødevarer, beskæftiger knap 500 medarbejdere i Danmark, og kommer nu til at spille en helt central rolle i investeringen og udrulningen af den globale it-platform.

Cimbria er ejet af den amerikanske AGCO-koncern, der er blandt de største i verden inden for design, fremstilling og salg af landbrugsmaskiner og højteknologisk udstyr til landbruget.

Projektet indebærer, at Cimbria skal implementere et state-of-the-art SAP-baseret ERP-system, der skal konsolidere virksomheden yderligere som førende i verden inden for sit område.

Flere lokale arbejdspladser
Udviklingen medfører behov for ansættelse af flere medarbejdere – ikke mindst i Thisted, hvor godt 400 medarbejdere allerede i dag har deres daglige gang:

– Vi har travlt i HR-afdelingen i øjeblikket, hvor der er fokus på både talent- og kompetenceudvikling, fastholdelse af nuværende medarbejdere og rekruttering af nye. Alene it-projektet giver op til 12 nye arbejdspladser her i Thisted, og vi mander løbende op inden for både produktion, projektafdeling og salg, forklarer HR-manager Lisa Mortensen.

Lisa Mortensen har på nuværende tidspunkt rekrutteret seks medarbejdere til it-projektet og skal i den kommende tid rekruttere yderligere en håndfuld specialister til at sikre udviklingen i det omfattende projekt.

Det store IT-projekt har netop haft kickoff hos Cimbria i Thisted og forventes at løbe i knap to år

Forfatter
Tags

Related posts

Top